• Accessoarer,  Mode

  Julklapp

  Jag tycker dessa dagar har varit lugna DOCK är Elena inne i en extrem trotsålder som gör att jag tappar mina nerver flera gånger om dagen. Ni som har barn ni vet. Det är nästan obeskrivligt. Jag tycker synd om mig själv men samtidigt henne som har alla känslor utåt på samma gång. För att inte prata om det där skriket som tränger sig rakt igenom örat, in till trumhinnan som vibrera och ut i hela kroppens alla celler. Idag har det varit många vänder om för hennes del. Alla kläder ska provas och byxor ska bytas…Jag blir galen.

  Jag ville hinna med att fota lite fina julklappar som delats ut här hemma men jag var för trött när Elena sov sin stund mitt på dagen. Jag orkade bara ta en bild på klockan som min man köpte till mig. Jag önskade mig inget i år så blev verkligen överraskad. Jag har behövt en fin klockan så det var helt rätt present! Och den rätta modellen som jag tycker om. Den passar min hand perfekt. Så jag är supernöjd 😀 Den har tre små stenar inne på tavlan, precis lagom. Men kanske lite svårt att se på bild.

 • Accessoarer

  Kuvertväska – Whistles

  En supersnygg och elegant kuvertväska från engelska märket Whistles. Den är som ny och knappt använd. Inköpt för ca 650-700 kr men säljer den för 75 kr.