• Barnsaker

  Ralph Lauren jacka flicka

  Säljer en vårjacka till flicka i superfint skick. Storlek 1-2 år. Säljer den för 99 kr så väldigt billigt! Köparen står för frakten. SÅLD

 • Barnsaker

  Klänning/Tunika P.OP

  Denna söta klänning kan även användas som tunika när ditt barn börjar växa lite. Det är det som är tanken med modellen och den är jättegullig med ett par fina leggings till. Säljer den för 75 kr, mycket fint skick bara att den är tvättad vilket gör att färgerna blir lite svalare. Köparen står för frakten om den behöver skickas.

 • Barnsaker

  Klänning från P.OP

  Säljer denna gulliga klänning. 75 kr. Fint skick men såklart använd. Tar emot via swish (se info ) och om den önskas att skickas så står köparen för frakten.

 • Barnsaker

  Höst i luften

  Wow, jag har faktiskt aldrig kommit hem från semester och det är höst. Det är helt underbart. Luften är så frisk och fräsch och årstiden alltid lika vacker. Okej, regn och gråa moln är ju inte lika roligt men då får man mysa inomhus. Jag försökte ta bilder på Elena idag, men inte helt lätt att göra det själv. Hon vill sitta ner för att få känna på alla löv, gräs och annat roligt som hon hittar. Dock lite jobbigt för mig.
  Vi har haft turen att få ärva en massa kläder men dessa hängslebyxor har mormor köpt till henne från Mini Rodinis sommarrea. Större storlek såklart men jag tycker de passar utmärkt till hösten. Det ska vara mycket färg till barn även vintertid. Jag tycker inte alls om svart eller för mörka färger till barn. Det är nu man kan vara extra lekfull med prints och färger. Mössan är också från Mini Rodini, himla poppis det där märket och jag faller också in i fällan! Men, arvegods även den. Är ju som ny. Skorna, Timberland och jacka från Åhléns. Från kusinerna så tackar så mycket. Jag ska dra fram mina Timberlands 😉