• Inredning

  Äntligen kommer familjen hem!

  Ambassaden har anordnat flyg från Belgrad till Stockholm för svenskar som befinner sig där nere. Och min familj har fått plats. Så äntligen kommer de hem. Jag vet inte vad som är bättre, att de stannar där eller flyger hem men jag känner att i en sådan här orolig situation vill jag vara med min familj och ha de nära. Jag hoppas verkligen ingen får med sig någon smitta på vägen.

  Men tills dess så underhåller jag mig med att pyssla här hemma. Har jobbat lite men någon rolig DIY grej är aldrig fel. Denna ram är från H&M home och jag har funderat lite på vad som kan ramas in. Svart och vita bilder är snyggast i en sådan ram men så såg jag detta på Instagram och blev helt såld! Det fick inte plats så många blommor men jag valde de som är fina att torka och som man vet behåller sin färg. Blev mysigt eller?! 😀

 • Inredning

  Dekorationsring

  Eftersom min familj är fast i Serbien och inte får flyga hem så är jag numera gräsänka! Jättetråkigt och jobbigt att de inte får komma hem. Jag blev jätteledsen förra veckan men försöker underhålla mig och njuta av tiden så gott det går. Jag har i vart fall tid för att fixa saker här hemma som jag velat gör men inte kommit till skott med. Idag blev det DIY grej. Jag köpte denna dekorationsring från Panduro hobby i helgen, 50 kr, idag köpte jag lite ecalyptusblad och här är resultatet. Superenkelt men blir så fint! Jag använde bara jutetråd men kanske hade varit bättre med ståltråd.

 • Inredning

  Muuto dots

  Äntligen har jag fått hjälpt mamma med att få upp hennes Muuto krokar. Vi har länge diskuterat om det ska borras hål i väggen eller inte. Men tillslut bestämdes det för superlim. Och det fungerar jättebra. Dessa krokar köpte hon inne på Illum för säkert mer än ett år sedan hehe. Tänk vad det kan ta tid. Nu har vi slängt oss i soffan och fyllt upp skålar med chips. Som ni förstår så har Belgrad stängt flygplatsen så min man och dotter kommer inte hem till Sverige pga av hela situationen. Inte roligt, jag har haft en inre stress gällande detta. Hoppas de får komma hem snart. Så jag sover hos mamma i helgen.

 • Inredning

  Sittpall i sammet från Mio

  Jag har länge velat ha en puff men inte köpt. Det har ju varit inne rätt så länge nu. Jag har avvaktat för jag tänkte att nästa säsong är det ute. Men det fortsätter att komma nya snygga modeller, nya färger och nya mönster. Just nu är jag helt förälskad i den senapsgula färgen. Så det blev tillslut denna från Mio. Jag har inte hunnit uppdatera det här till er. Men vad tycker ni? Är det snyggt? Jag vet, inte stylat något värsta. Det blev snabbt min lilla juteväska för att det inte skulle se tomt ut på bilden hehe. What to do! Ni hittar den på Mio och andra snygga färger och modeller.

 • Inredning,  Vardag

  Ryggont

  Jag vaknar kl 06:00 med att knappt kunna röra på mig! Paniken kommer och jag tänker direkt att jag är smittad! Det första jag tänker på är symptomen de pratar om gällande covid-19. Har jag feber? Kan jag andas? Har jag ont i halsen? Amen ni förstår själva hur nervös man blir. Nej, jag har bara så ont i ryggen, helt stel och kan knappt röra på mig. Upp ur sängen som en stel pinne tar jag mig till köket och letar efter Alvedon, Voltaren, Ipren, något som kan hjälpa! Eftersom jag är själv hemma så blir jag ännu mer stressad och paniken växer. Vem ringer jag först om inte min mamma! Nu när jag skriver detta så är det lite komiskt. Mamma är alltid mamma. Oavsett om man är gift, bor i samboskap, lever ensam så är mamma den. Kanske inte för alla. Kanske är pappa den som är viktig.
  Men vad jag vill ha sagt med detta, om man bor själv och blir orolig så finns det också grannar. I helgen knackade jag på min granne, då hon är pensionär, bor själv, är i riskgruppen och ska absolut inte ta sig ut i dessa tider. Jag hörde med henne om hon behöver hjälp med något som tex handla mat. Fråga varandra, hjälp varandra så mår vi bättre:D

  Bild är för två år sedan när vi renoverade och sov i vardagsrummet.

 • Inredning

  Från Ellos home

  Äntligen lyckades jag fånga några bilder på vår huvudgavel. Tog inte med bästa skärpa ser jag men det fungerar. Svårt när man har barn. Jag vet, jag vet, ska inte klaga! Men det är nästintill omöjligt att uppdatera nya inlägg med Elena i närheten. Nu lyckas jag då hon ligger och sover.

  I alla fall, visst blev det snyggt! Jag är supernöjd med beställningen från Ellos, över min förväntan. Jag läste lite kommentarer innan vi beställde. Någon påstod att färgen inte stämde med bilden men då måste jag säga, du har helt fel för dig. Färgen stämmer exakt som de har marknadsfört den. Den är stor och går ner till golvet, dvs man behöver inte göra hål i väggen för att den ska hålla. Vi har bara ställt den bakom sängen. Det står även i produktinfo att man kan göra det. Mjuk är den också så nu behöver Elena inte slå huvudet i väggen när hon sover! Största anledningen till att vi beställde hem sänggaveln hehe.

 • Inredning,  Vardag

  Beyond us

  Idag har jag hunnit med mer än vad som vad tänkt. Jag började dagen strålande med en kaffe på Beyond us . För er som inte vet så ligger det på Södra Vallgatan 5 i Malmö. En superhärlig miljö att vistas på om du så ska shoppa lite, arbeta eller ta en lunch. Allt är noggrant genomtänkt och man får uppleva en spännande atmosfär. Konceptet som Beyond Us erbjuder är en rad flera tjänster såsom, café, showroom, mötesrum och möjlighet att arbeta/skriva. Detta tog jag nytta av idag. För mig är det ett ypperligt tillfälle att få arbeta någon annanstans än på kontoret. Jag blir inspirerad av härliga platser och det gör jobbet ännu roligare. Tanken är också att man ska kunna träffa nya människor och börja nätverka. Smart! De erbjuder drop-in, fri wi-fi för dig som vill sitta här och jobba/studera. Har du ett företag inom detaljhandeln så kan du exponera dina produkter här. Smart koncept, tycker jag.

  Inredningen är helt underbar och går i art deco mixad med pop culture med den rosa färgen som en röd tråd rakt igenom. Otroligt vackra möbler med färgstarka tyger, stora växter som dekorerar lokalen, roliga produkter att köpa. Ja, ögat lockas att ständigt titta på något. Precis som i en godisbutik 😀

  Jag blev glatt överraskad att Little Cirkus exponerar sina produkter här, kul!!

  Alltså vill ha den där soffan!