• Bostadsförsäljningar,  Inredning,  Karriär

  Kronetorps Allé

  Snart ska denna fina bostad ut till försäljning. Den är snyggt stylad med inredning som ger en varm känsla. Eftersom bostaden var nästintill tom så har vi fått den helstylad med möbler och alla detaljer så som lampor, böcker och annan rekvisita. Det som många inte förstår är att styling hjälper till med hela försäljningen. Det kan höja ditt värde med hela 10%. Allt beror självklart på hur marknaden ser ut men som den är idag så är köparna där ute väldigt tuffa och ‘kräsna’.

  Det som är viktigt att känna till gällande kostnaden för styling är att den är avdragsgill. Man kan lite förenklat säga att Skatteverket betalar 22 % av stylingens kostnad om du gör en vinst på bostaden och 15 % av stylingens kostnad om du gör en förlust på bostaden. (i form av minskad vinstskatt eller ökad kapitalförlust).

  Styling – det fungerar

  Eftersom de flesta människor går på känsla när de skall köpa bostad så fungerar styling. En bostad som är riktigt snyggt inredd ger en bättre magkänsla och en mer positiv upplevelse av bostaden. En bättre magkänsla leder till att folk oftast är beredda att lägga ett eller flera bud extra som de inte hade lagt om bostaden hade uppfattats som tråkig

 • Bostadsförsäljningar,  Vardag

  Bostad till försäljning

  Äntligen ska denna otroligt snygga lägenhet läggas ut till försäljning. Fotografering skedde igår, idag hämtade jag hem bilderna och snart ska vi ha visning. Vi har ännu inte lagt ut bostaden på Hemnet utan den ligger bara under Fastighetsbyråns hemsida som en På gång försäljning. Dvs kunder som är registrerade för att få mail och för kommande bostäder. Bra va!

  Jag är helt kär i ljuset som kommer in i lägenheten, då den ligger högt upp i huset, vån sex av åtta, hörnlägenhet och utsikt över Bulltoftaparken. Underbart! Så lite bilder kommer här.