• Leksaker

  Lekstuga

  Snart är det dags för nästa lillplutt att ta plats här hemma. Jag har ju massor av saker som ska fram men såklart inte ännu. Hittade dessa bilder på aktivitetsbordet som Elena fick av hennes moster. Jag har helt glömt att posta de! Men bordet hade vi verkligen nytta av till Elena så den kommer absolut att komma till användning igen. Det är från STOY.

 • Barnsaker,  Leksaker

  Helgen som varit

  Med tanke på att veckodagarna inte är så roliga just nu så ser jag så mycket mer framemot helgerna (det gör jag annars också). Jag håller mig mest hemma med jobbet, det finns inte så mycket att göra just nu vilket är så tråkigt men så brukar December månad vara. Dock upplever jag att folk gärna tagit lite tidigare jul pga hur detta år har sett ut.

  Men jag ska inte ha ett dystert inlägg utan berätta om hur helgen har varit. Elena fyllde två år igår och vi fick hålla ett minikalas här hemma. Vilken tur att hennes kusiner var nere på besök. Oj vad de har lekt! Och det värmer så otroligt om hjärtat att se hur glad Elena blir när hon får leka med tjejerna. Hon blir helt exalterad och vet knappt vart hon ska ta vägen :DD Här kommer lite härliga bilder på alla samt alla fina presenter hon fick igår.

  Dockhus från Stoy 🙂

  Detta år köpte vi en fin docksäng från Sebra med sängkläder och madrass. En present räcker tycker vi men lite dyrare. Greta gris fick hon av kusinerna och mormor samt ett jättefint drömdockhus från hennes morfar och hans sambo. Så det blev precis lagom!

  Vi beställde en klassisk prinsesstårta från Katarina, den går alltid hem!

  Hennes födelsedagståg åkte fram (present när hon fyllde ett) och då med uppdaterat nummer 😀 Tåget är från danska märket Konges slöjd.

  Det blev lite improviserat pynt! Men oj vad hon blev glad på morgonen, här på bilden hade vi inte hunnit blåsa upp ballonger men det fick hon med 😀

  Kartongbussen/huset var lyckad, kanske den bästa presenten hehehe.

  Tillslut kunde vi andas ut på kvällen med lite advent.

 • Leksaker

  Wobbel board

  Jag kan väl inte påstå att jag är jätte stressad med jobb just nu. Det märks av att det är lite tyst. Lite mindre att göra, en orolig marknad, ja resten vet ni. Men man får försöka att aktivera sig och jobba med det som går att jobba med.

  Vi har dock märkt på vår älskade Elena att hon tycker om att klättra så vi har beställt hem en Wobbel board! Så himla roligt för vi som vuxna kan också använda den hehe. Man blir som barn igen ju! Bästa köpet vi gjort hittills när det kommer till barnsaker. In och kika!