• Vardag

  Lite updates från senaste tiden…

  Det har varit mycket senaste två veckorna eftersom Elena skolades in förra veckan på förskolan. Jag har haft så blandade känslor för det här. Stolt mamma, orolig mamma, ledsen mamma, glad mamma, överbeskyddande mamma och allt däremellan. Det var svårare än jag faktiskt föreställde mig. Sedan vill jag också säga, WOW! Vilket underbart väder vi har haft. Varmt har det varit, nästan för varmt men ändå så härligt. Jag har också jobbat på parallellt med inskolningen. Jag är så glad då jag har några nya spännande försäljningar på gång, adresser som är nya och ett lyft till min portfolie av försäljningar i Malmö. Så det känns verkligen bra, ett lyft för min karriär som mäklare helt enkelt. Ni får se mer på Instagram när jag lägger ut bilder.

  När man snor åt sig mannens tisha!! 😛

  Denna helg har jag äntligen sett till att vara ledig söndag, så jag har fått en ‘lång helg’. Eftersom det har varit så mycket nytt för Elena och nya intryck så har jag verkligen velat se till att bara vara med henne och umgås. Vi har målat, lekt och läst böcker. Vi har sparat några teckningar så de har jag sett till att rama in. De får stå på byrån nu men tänker att de ska upp på väggen. Vet ännu inte i vilket rum. Men mysigt blir det. Imorgon ska jag verkligen se till att också vila och inte göra någonting.

  Instagram stories

 • Vardag

  Glacial

  Jag har väntat ett tag på att beställa denna flaska som har blivit så poppis! Helt galet, kan det vara den grymma marknadsföringen som gör det? Jag vet i alla fall att jag har fallit för den. Men jag beställde hem två stycken pga sommarrean! Tror dock att de inte är på rea längre men in och kika. Eftersom jag är ute mycket på språng så blir det rätt äckligt tillslut med vanliga plastflaskor plus vi ska ju försöka att undvika plast. Så för mig är denna superpraktisk, miljövänlig och fräsch att dricka från och håller båda kalla och varma drycker! Just denna heter Bubble mint och jag har även köpt en Black marble. Har tyvärr inte hunnit fota den då mannen har med sig den på jobb 😛

 • Vardag

  Sommaren 2020

  Ok, ni som har gått in på bloggen har säkert varit jättearga, uttråkade eller helt enkelt besvikna på mig för brist på uppdatering. Jag har uppdaterat instaflödet men varit superdålig och inte alls engagerad på bloggen. Och vill ni veta varför? Jag har funderat på om jag ska sluta blogga då jag är rädd att tiden inte räcker till! Men nu efter många om och men så har jag bestämt att fortsätta. Jag har svårt att släppa det samtidigt efter alla dessa år (2014 började jag ju!). Jag har tänkt mycket om det är ute med bloggande, folk kanske inte läser längre och är helt enkelt trötta på det. Men jag tittar fortfarande ibland på vissa bloggar som jag tycker om. Jag skulle tycka att det var jättetråkigt om de personerna slutade! Jag har ju följt av en anledning så tänker att det gäller detsamma här.

  Så här började resan från Sturup, Malmö.

  Sluta tänker jag inte göra, ni får stå ut med mig ett tag till. 😉

  Jag är tillbaka på jobb efter en mysig semester under juli månad. Vi bestämde oss, trots allt, att åka ner till familjen i Serbien och sedan en sväng till Kroatien. Det var väl värt det, resan dit var hur lugn som helst. Dvs allt detta med corona var inga problem. Det var bara ett flyg som körde när vi åkte dit och hem. Vi var inte alls många människor som flög, vi var tvungna att ha masker hela resan och temperaturen på varje individ testades på vår hemfärd. Int mer än så. Nu ska jag dela underbara mysiga bilder som får mig att bara längta tillbaka igen! Nästa sommar…

 • Bostadsförsäljningar,  Bostadsrätter,  Karriär,  Vardag

  Sofierogatan, Ellstorp

  Efter att ha kommit tillbaka till jobbet som mäklare (ni som vet har jag ju varit föräldraledigt, samt hunnit jobba en tid inom uthyrning för att jag ville prova något annat) är jag äntligen igång igen. Dock är det en stor förändring som har skett för oss de senaste månaderna och då syftar jag på coronaviruset. Det har verkligen känts av på bostadsmarknaden men ännu inte så mycket som man har tänkt sig. Detta inlägg ska inte handla om det. Jag vill bara skriva att jag är igång men ännu inte där jag vill vara.

  Jag ska äntligen få förmedla en underbar mysig tvåa på Ellstorp igen. Detta är ju verkligen ett av mina favvoområden att jobba i. Jag har haft hur många försäljningar som helst här ute tidigare och nu äntligen ska jag få visa denna fantastiska lilla lya. Den är så snyggt och smart renoverat. Jag skulle tycka att det var märkligt om den inte säljs snabbt. Visning håller jag på Söndag! Ses kanske då 😀

 • Vardag

  Senaste nytt

  Ojoj, vad jag har varit dålig på att uppdatera här! Jag kan väl säga såhär, jag har haft mycket men lite. Förstår ni vad jag menar då? I dessa tider så tycker jag att allt har ställts om. Jobbet förändras, sättet att umgås på har förändrats, ja ni vet. Men jag ska inte skriva om det utan vill mer bara göra en liten färsk återblick på senaste dagarna. Jag är ju väldigt aktiv på Instagram så kan ju vara så att jag då glömmer att skriva här på hemsidan. Emellanåt så känner jag att det blir så mycket. Men nu sitter jag här framför datorn, tidig måndag morgon, kaffe och ska få ner några rader.

  Mamma har köpt en Bichon Frisé! Visst är det underbart. Vi alla är förälskade i honom. Hon har döpt honom till Torsten :DD Innan vi fick honom så hade mamma bestämt sig för detta namn och vi alla klagade. Men nu, känns det som en självklarhet.

  Det blev en bilfärd upp till Sthlm för att hämta Torsten. Vi var där över Kristi himmelsfärdshelgen. Jag bloggade inte så mycket om detta på insta för det var sånna intensiva dagar. Vi firade även en av kusinernas tre årsdag men kändes så konstigt att inte få träffa alla som an brukar göra. Men vi hade det mysigt ändå.

  Alla barnbarnen älskar honom!

  Vi ser till att vara ute så mycket som möjligt nu när det är fint väder.

  Elena har fått sina första trätofflor som sin mor :PP

  Underbara bilder från svärföräldrarnas trädgård skickades i helgen till oss. Längtar att få åka ner till Serbien men det blir nog inget med det i år 🙁

 • Karriär,  Vardag

  Slut på denna helg

  Det har varit en mysig helg minsann. Igår var vi ute ca tre timmar och promenerade ner mot småbåtshamnen, tittade på båtar och fångade massa solstrålar. Som jag har nämnt tidigare är jobbet inte det som tar över livet just nu men så är det för många. Jag jobbade dock idag och fick även ett bud på en fastighet som jag förmedlar. Så jag får se hur vi ska få ihop det där under veckan. Elena växer och hon utvecklar sitt språk hela tiden så där händer det roliga saker. Tänk att jag var föräldraledig med henne för ett år sedan vid denna tidpunkt.

  Idag delade jag lite nyttig fakta på Instagram för er som inte vet hur ni ska välja mäklare. Gå in och läs, kanske hjälper det er lite. Annars är frågan fri att slänga iväg till mig om ni undrar över något annat. Stor söndagskram!

 • Karriär,  Vardag

  Hänt i veckan

  Ja, vart ska man börja. Jag har försökt att stänga en affär i snart två veckor men det har inte gått hem ännu då det är massa saker runtomkring som måste bli rätt. Mina säljare är dock tacksamma över hur engagerad jag är i mitt jobb och deras försäljning, då de menar på att det är nog inte många mäklare som hade orkat detta. Jag ska inte gå in i detaljer här på bloggen och vill heller inte hänga ut kunder. Men det är sant det de säger. Vissa försäljningar är mer komplicerade och då krävs det tålamod. Det är jag född med så för mig är det inga problem. Sen är det väl också så att jag tycker om utmaningen. För några år sedan hade jag nog inte tyckt om det lika mycket. Då ville jag att det skulle vara lätt. Men nu vill jag lära mig nya saker och utmana min kunskap. Så när affären går ihop kommer det kännas så bra!

  Annars har det inte hänt så mycket mer än att det känns lite tungt att inte ha lika mycket att göra denna period som jag brukar ha under våren. Det är en speciell situation vi är i och vissa dagar känns bättre än andra. Jag försöker att inte titta för mycket på nyheterna. Jag blir bara ledsen och mer orolig. Så lite då och då för att se vad som händer är bra.

  Men nu har jag lite extra tid över att låta kreativiteten flöda. På min instastories ser jag till att uppdatera hela tiden. Jag bygger inte upp profilen enbart på mitt jobb och bostäder. Jag vill dock börja jobba lite mer på vilket målgrupp jag har och vad de vill läsa. Men nu ska jag njuta av helgen med familjen.