• Karriär,  Vardag

  Slut på denna helg

  Det har varit en mysig helg minsann. Igår var vi ute ca tre timmar och promenerade ner mot småbåtshamnen, tittade på båtar och fångade massa solstrålar. Som jag har nämnt tidigare är jobbet inte det som tar över livet just nu men så är det för många. Jag jobbade dock idag och fick även ett bud på en fastighet som jag förmedlar. Så jag får se hur vi ska få ihop det där under veckan. Elena växer och hon utvecklar sitt språk hela tiden så där händer det roliga saker. Tänk att jag var föräldraledig med henne för ett år sedan vid denna tidpunkt.

  Idag delade jag lite nyttig fakta på Instagram för er som inte vet hur ni ska välja mäklare. Gå in och läs, kanske hjälper det er lite. Annars är frågan fri att slänga iväg till mig om ni undrar över något annat. Stor söndagskram!

 • Karriär,  Vardag

  Hänt i veckan

  Ja, vart ska man börja. Jag har försökt att stänga en affär i snart två veckor men det har inte gått hem ännu då det är massa saker runtomkring som måste bli rätt. Mina säljare är dock tacksamma över hur engagerad jag är i mitt jobb och deras försäljning, då de menar på att det är nog inte många mäklare som hade orkat detta. Jag ska inte gå in i detaljer här på bloggen och vill heller inte hänga ut kunder. Men det är sant det de säger. Vissa försäljningar är mer komplicerade och då krävs det tålamod. Det är jag född med så för mig är det inga problem. Sen är det väl också så att jag tycker om utmaningen. För några år sedan hade jag nog inte tyckt om det lika mycket. Då ville jag att det skulle vara lätt. Men nu vill jag lära mig nya saker och utmana min kunskap. Så när affären går ihop kommer det kännas så bra!

  Annars har det inte hänt så mycket mer än att det känns lite tungt att inte ha lika mycket att göra denna period som jag brukar ha under våren. Det är en speciell situation vi är i och vissa dagar känns bättre än andra. Jag försöker att inte titta för mycket på nyheterna. Jag blir bara ledsen och mer orolig. Så lite då och då för att se vad som händer är bra.

  Men nu har jag lite extra tid över att låta kreativiteten flöda. På min instastories ser jag till att uppdatera hela tiden. Jag bygger inte upp profilen enbart på mitt jobb och bostäder. Jag vill dock börja jobba lite mer på vilket målgrupp jag har och vad de vill läsa. Men nu ska jag njuta av helgen med familjen.

 • Vardag

  Lite gott & blandat

  Ännu är inte helgen slut men tänkte uppdatera med lite bilder. Som ni såg på insta och som jag även skrev tidigare blev det grill i fredags och grill hos min pappa. Tackolov för fint väder när man är i karantän. Men vi har bara träffat min mamma en dag och sedan min pappa som själv håller sig i karantän dessa tider. Vi försökte hålla oss ute och inte sitta för nära. Undrar hur mycket det hjälper? Kanske helt fel att träffas men svårt när man vill umgås med sin familj…

  På lördag morgon begav jag mig ut med Elena för att försöka springa lite men inte helt lätt med en vagn som inte är gjord för det samt så har jag inte sprungit på länge efter förlossningen!! Startade lite försiktigt i höstas men fick då ont i svanskotan så jag stoppade där igen.

  Jag är rätt så trött på att platta ut lockarna och funderar på att låta luggen växa ut igen. Håret behöver vila och jag tappar fortfarande jättemycket hår efter graviditet/amning :((( Dags att köpa en ricin olja eller nått… Mina lockar är inte i bästa state of mind just nu.

  Och till sist, Elena har alltid roligt när vi är någon annanstans än hemma hehe…. Men så är det väl! Hon var i alla fall inte svår att lägga när vi kom hem. Så där ja, ingen mer spännande påsk än såhär. Bara familjetid men det är ju så skönt!

 • Vardag

  Påskhelg

  Jag kan väl inte påstå att jag har varit duktig på att måla ägg denna påsk. Kanske kan jag göra det imorgon. Men det känns som en märklig påsk på grund av coronaviruset. Eller vad tycker ni? Vi grillade igår och vi ska faktiskt bege oss ut på landet idag och grilla med min pappa och hans sambo. Det är skönt väder och jag vill att hela familjen ska fånga så mycket d-vitaminer som det bara går. Det har jag törstat efter hela hösten och vintern. Dessa bilder är från i Fredags men jag glömde att ladda upp.

  Annars har jag inte mycker mer att skriva just nu som är intressant mer än att jag önskar er en Glad påsk! Ska försöka att inte glömma att ladda upp lite bilder från idag vid ett senare tillfälle.

 • Vardag

  Wobbel board

  Jag kan väl inte påstå att jag är jätte stressad med jobb just nu. Det märks av att det är lite tyst. Lite mindre att göra, en orolig marknad, ja resten vet ni. Men man får försöka att aktivera sig och jobba med det som går att jobba med.

  Vi har dock märkt på vår älskade Elena att hon tycker om att klättra så vi har beställt hem en Wobbel board! Så himla roligt för vi som vuxna kan också använda den hehe. Man blir som barn igen ju! Bästa köpet vi gjort hittills när det kommer till barnsaker. In och kika!

 • Vardag

  När man jobbar hemifrån

  Bättre att ta det säkra före det osäkra. Känt mig lite halvkrasslig så bättre att hålla sig hemma. Inget nytt dock att kunna jobba hemifrån så mellan pauserna hinner jag med annat så som att möblera om 😀 Eh, jag blev helt enkelt trött på hur bordet stod i köket och ändrade om lite. Feng shuin här hemma blir uppdaterad och känns förnyad. Sen e det bara några snygga tavlor som ska upp på väggen…Måste ta tag i det nu när jag har tid. Tyvärr så är golvet inte det snyggaste. Vi har valt att inte byta ut det då det är i okej skick men jag skulle helst vilja byta till ett annat som inte är så gult. Hoppas jag kan övertala mannen.

 • Karriär,  Vardag

  Att mäkla i dessa tider

  Såklart är man nervös, såklart vill man att allt ska gå över på en vecka och gå tillbaka till vanligt. Men nu ser det inte ut sådär. Och vi vet ju också om att världsekonomin svänger med jämna mellanrum. I detta fall, via ett tråkigt virus. Men jag försöker vara positiv (vissa dagar mer negativ), köra på med mitt nätverk och få folk att förstå att vi också jobbar aktivt med att följa riktlinjer enligt vår regering och folkhälsomyndigheten.

  Vi får se fram över om bostadsmarknaden kommer att bli påverkad med sänkta priser, vi tror dock inte det eftersom det kan ju bidra till sänkta räntor igen. Men vi får se. Så i år blir det inga planer på någon semester, den får nog hållas hemma. Jag hoppas på att vi får en fin sommar, det hade hjälpt i allt detta som sker.
  Kanske verkar det som att jag upprepar mig i ämnet om corona men svårt att inte göra det. Vi startade veckan med måndagsmöte och högst upp på listan handlade just om covid-19 och om hur vi upplever allt bland våra kunder. Lite blandade uppfattningar där, just nu svårt att ta på.