Vardag

Åker till Sthlm

Då är det utbildning för mig del imorgon. Det blir bara en övernattning, skönt tycker jag! Så det räcker med en lätt packning. Jag ska upp redan fyra imorgon bitti eftersom flyget går kl 06:25 från Sturup. Blir alltid lika nervös när man ska åka så tidigt då jag är rädd att jag inte ska vakna. Men oftast sover man ändå inte så bra och man lyckas till och med vakna innan larmet!. Liten parentes, jag är riktigt nöjd med mitt weekend kit som jag fick i somras på min födelsedag. Weekend bag från By Malene Birger och en Pouch till smink. Så nöjd, lagom i storlek och kan rekommendera det varmt. Tyvärr säljer de inte detta tillsammans, utan jag valde samma färg då jag ville ha det som ett set. Men verkligt värt det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *