Inredning,  Vardag

Äntligen Fredag kväll

Då var denna vecka slut! Jag har nått mitt mål denna månad med antal möten så jag känner mig supernöjd med det. Försäljningar har jag inte haft men har skrivit kontrakt med nya kunder för att hjälpa de med sina försäljningar nu i Februari, superkul! För att ha varit borta en tid från jobbet så tycker jag att jag har kommit igång bra. Det är tufft att ta sig in i marknaden men jag har inte varit så rädd för det. Mitt fokus har varit nya möten helt enkelt. Men nu ska jag inte skriva om jobb då det är Fredag kväll. Elena och jag har tagit ett bad och nu ska vi se till att varva ner. Min förhoppning är att hon somnar i tid ikväll så vi kan åtminstone börja titta på någon film innan jag själv slocknar! Önskar er en trevlig helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *