Kläder&Skor

Arket och Name it

Det har varit tyst några dagar här på grund av att veckan varit så intensiv och vår älskade dotter har i princip gjort oss galna. Hon är väldigt trotsig (tycker dock detta har pågått sedan slutet av förra året från och till). Jag tar mig upp tidigare på morgonen för att få en stund för mig själv, men inte alla dagar då det går. För plötsligt vaknar hon också tidigt och gnället sätter igång. Jaja, liten parentes. Ni som är föräldrar, ni vet 😛

Arket verkar vara något nytt märke och jag upptäckte att de även gör kläder till barn. Deras bomull är ekologiskt så det känns bra. Jag är verkligen nöjd med kvalitén på pyjamasen och dessa svarta leggins (de ser lite gråa ut på bild men de är helt svarta) som jag har köpt åt henne. De är tvättade men fortfarande superfina och inte alls noppriga efter tvätt. Jag är ju en stor fan av P.o.ps kläder då deras kvalité verkligen håller vad de lovar, men vill gärna köpa lite annat till Elena så jag tänkte varför inte testa dessa! Blir nog fler kläder från de.

Linnepaketet köpte jag från Name it samt så köpte jag matchande trosor, också jättefina. Allt beställde jag från Zalando 😀 In och titta. Hoppas ni får en fin start på veckan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *