Vardag

Bra slut av helgen

Igår blev det en mysig kväll. Jag har sovit hela helgen hos mamma eftersom syrran är på besök. Min man har varit i Köpenhamn hela helgen och fiskat med en vän. Så igår fick vi mysa till det här hemma. Vi visste inte vad vi ville äta, då tycker vi det bästa är tapas. Jag äter ju inte kött, så ingen skinka för min del. Man får ändå inte äta torkad skinka när man är gravid. Sen blev jag så mätt att det blev en kvällspromenad för att lätta magen lite. Det var verkligen en riktigt härlig kväll igår. Det kändes som äkta sommar, luften var fuktig och lätt sval. Solnedgången var bara så perfekt. Det var bar så skönt. Jag älskar att vi bor nära havet.

Idag ska vi på ultraljud! Så spännande. Igår kände jag första sparken på handen. Min reaktion var inte som jag trodde det skulle bli, men alltså jag började gråta. Såklart av lycka! Att bara få ett tecken på att en liten person finns där inne. Det var helt fantastiskt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *