Vardag

Caprese Pasta Salad recept // Recipe

Bild från Cookie and Kate

Jag följer en jättemysig matblogg sedan en tid tillbaka. Men jag ska absolut inte påstå att jag har tillagat hennes recept slaviskt. Men i fredags så satt jag och scrollade runt på sidan och ville hitta något enkelt recept. Jag var så sugen på en god pastasallad men ville inte att jag bara skulle stå och blanda ihop något utan att lita på att det skulle bli gott. Så jag hittade detta recept med lite ingredienser och sånt som vi tycker om här hemma (orkar inte tillaga recept med en massa saker som ska i). Jag är känslig för gluten så det blev glutenfri pasta. Vi funderade lite vad man kunde ha till och kom på att tonfisk kanske fungerar bra. Vilket det gjorde. Supergott och enkelt.

Jag bryter ner receptet här till er men skriver inte antal etc eftersom jag är ingen matblogg och planerar inte att bli det heller.  Ni kan gå in på sidan Cookie and Kate.

  1. Fusilli pasta
  2. Mozarella bollar (eller vanlig)
  3. Färsk basilika
  4. Balsamvinäger, vit
  5. Olivolja
  6. Salt och peppar (hon har nog inte med det i receptet men vi använde och det fungerade utmärkt)
  7. Coctailtomater
  8. Och tillbehör som vi tyckte om var tonfisk och hemmalagad ajvar.

Så där, nu vet ni vad ni ska laga till söndags lunch eller middag!  Som vi säger i Serbien, Prijatno!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *