Consultation of your home

Inredning är något som jag lever med dagligen. Att ändra om i sitt hem behöver inte betyda att nu måste man gå och handla hem ny design. Det räcker med att flytta runt på det du redan har där hemma. Det är just det som är knepet för all inredning, speciellt om du ska sälja din bostad.

Vad som ingår i en stylingkonsultation:

> Råd och tips på hur du kan förbättra din bostad på bästa möjliga sätt. Jag tar tid på mig och ser detaljer. När jag hjälper dig så gör jag det precis som när jag inreder i mitt hem, med känsla.

> En checklista på vad du ska tänka på och förbereda. Beroende på vad meningen med konsultationen är så utgår jag från det. Jag skräddarsyr den efter dina behov. Om det är inför en försäljning då ser jag till att din bostad framhävs på bästa möjliga sätt. Vill du bara förnya dig där hemma, då ser vi över vad du har och vad som kan bli ännu bättre.
> Jag hjälper dig med vart du kan göra dina inköp. Jag delar med mig av mina personliga tips, vart jag fyndar och hur jag håller reda på säsongens inredning.
> Självklart så ingår det en återkoppling på vad du har gjort där hemma och om det är något mer som jag kan hjälpa dig med. Jag vill ju såklart se hur snyggt det blir hemma hos dig!

Hoppas att jag kan hjälpa till snart!