Vardag

Det blev en bra lördag

Trots hela veckan av oro och ångest över coronaviruset så blev det en fin lördag igår. Även idag ska jag se till att få en skön söndag. Men jag erkänner att jag har varit orolig denna vecka, inte haft största fokus på jobb, oroat mig över min familj som just nu befinner sig i Serbien. Där är de säkra men det är hemresan som oroar mig. Jag har gått och oroat mig om jag kanske är sjuk eller inte. Jag har oroat mig över vad som kan hända med vår världsekonomi, hur ska det gå för bostadsmarknaden och så vidare. Massor av saker har snurrat i mitt huvud. Jag har följt nyheterna slaviskt, vilket jag inte brukar göra. Då får jag tanken, varför just nu? Förra veckan var jag inte så orolig. Jag har inte varit orolig tidigare när det har härjat av svininfluensa eller kräksjuka. Så varför just nu? Svårt att själv svara på det men kan det vara en kombination av att jag är förälder och media som pratar om det hela tiden. En mamma som är orolig, en syster som jobbar inom vården som berättar…ja ni ser. Alla är oroliga. Dock har jag inte låtit oron ta över med att hamstra hem en massa mat/medicin som många gör. Detta är galet och inte okej. Men ska jag gå in och prata om det nu så kommer jag aldrig sluta.

Jag ska i vart fall njuta av söndagen och lyxa till det med denna goodiebag som jag fick igår. En härlig badbomb som doftar lavendel, mitt favvo te från CLippers och god choklad. Detta ska jag avnjuta idag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *