Life

En sån dag… // That kind of a day…

img_0179Vet ni vad? Det är en sådan dag som jag inte orkade sminka mig imorse men gjorde det per automatik. En sån dag som jag tappade ut min favvoögonskugga som är i pigmentform dvs allt på golvet! Men vadå, man kan väl köpa en ny? Nej, man köper inte dem hur som helst från Mac för dem är dyra. En sån dag som jag känner att jeansen är för tajta och håret inte orkar bli stylat hehe ja behöver jag säga mer. Kvinnor förstår nog mig. Men vi gör det till en bra dag ändå. //You know what? It is such a day that I could not cope apply makeup this morning but did it automatically. That day that I dropped out of my favs eye shadow that is pigmentary, so everything on the floor! But what, you may well buy a new one? No, you do not buy them from Mac for they are expensive. That kind of a day that I feel that the jeans are too tight and the hair cannot be bothered to be styled hehe well do I need to say more. Women probably understand me. But lets make it to a good day anyway!
img_0187img_0186
fullsizerenderimg_0181

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *