Vardag

Fem saker om mig

Photo by Joanna Kosinska on Unsplash
  1. Jag älskar att spexa men som vuxen gör man det alltför sällan, om ens aldrig. Därför är jag glad att ha fått barn för nu kan jag få vara barn igen. På bilder så ser allt fint och seriöst ut (jag är ju ingen komiker) men jag kan vara ganska galen och inte bry mig så mycket om att saker ska vara perfekta.
  2. Jag älskar att sjunga, dansa och teater. Min stora passion i livet var/är musik. Jag ville bli musiker i många år (läste på estetiska programmet i Malmö med inriktning musik) men det ändrade sig. När jag var tio år gammal så stod jag framför spegeln och skrek halsen ur mig och sjöng till sånger från Celine Dion, Whitney Houston, Mariah Carey, Christina Aguilera, ja alla de tunga sångerskorna ni kan tänka er på 90-talet. Och idag är jag mäklare hehe.
  3. Jag har nu praktiserat yoga sen några år tillbaka och med tiden har jag intresserat mig djupare i det. Jag tror på Gud (är uppvuxen med att vara troende) och jag tror på att vi inte bara försvinner när vi dör. Jag tror det finns en mening med allt som händer och att det inte är slumpen. Spirituella saker tror jag absolut på och på spöken. Jag älskar att få gå till kyrkan och när jag besöker en ny stad i världen så brukar jag oftast se till att ta mig till någon kyrka. Dels för sightseeing, men mest för att få tända ljus till min familj och att be för de. Jag tycker kyrkan är en skön plats att meditera på.
  4. Jag tycker faktiskt inte om att laga mat. Jag tycker det är så tråkigt! Det är lite roligare att baka men även det är tråkigt. Jag följer oftast något recept när jag lagar mat annars så är det tomt i huvudet.
  5. Jag är en känslomänniska och jag är för rättvisa. Jag kan verka väldigt bestämd ibland och kanske har för starka åsikter men jag vill alltid väl. Elaka människor vill jag inte ha i mitt liv. Eftersom jag har känslorna utåt så kan det vara både på gott och ont. Jag blir faktiskt sårad om någon ska hålla på och kommentera saker, ni vet en sådan typ som egentligen har dåligt självförtroende och självkänsla men måste trycka ner andra för att må bra. Sånna människor tycker jag inte om. De tar bara på min energi men på nått sjukt sätt så kan jag ändå bli sårad av de. Jag är inte perfekt och kan också hamna i situationer som gör att jag känner mig obekväm och osäker. Så jobbigt men något jag faktiskt har på agendan att jobba på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *