Karriär

Första månaden på jobb

Sista dagen i Januari och jag har nu jobbat en hel månad sedan min föräldraledighet. Som jag har skrivit tidigare så har jag verkligen jobbat hårt på att boka in mina möten. Jag vet faktiskt inte vad som har hänt med mig men jag har fått ihop alla mina möten som jag hade som mål att gå på i Januari. Kan det vara att jag har varit borta från jobb ett tag? Eller har jag bara blivit mer bestämd på vad jag vill åstadkomma? Kan det vara en ny arbetsplats?
Om jag reflekterar över det så har jag nog blivit mer bestämd. Med bestämd menar jag då att följa mitt mål och inte tappa fokus. Ibland gör man ju det men man måste då ta sig tillbaka till samma bana. Inget kommer grattis, det vet vi alla. Jag kan väl kanske tacka min familj och uppväxt då det sitter i ryggmärgen att arbeta hårt för sin sak. Så min arbetsmoral är väldigt hög, då menar jag inte att jag ska arbeta mer än vad som är normal och för att man ska må bra. Jag respekterar mitt arbete och latar mig väldigt sällan. Jag brinner för saker jag gör och det har kunder även sagt till mig.

Jag har åstadkommit mina mål samt tagit in nya bostäder som ska ut till försäljning. Så det känns jättebra att vara igång igen :DD Btw, vad tycker ni om min bild till jobbet?! Den blev väl snygg 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *