Vardag

Från fredag till söndag

Fredag

Här kommer lite bilder från denna helg. I fredags var det playdate med fina vännen och hennes gosiga dotter som är tre veckor äldre än Elena. Efter det begav vi oss till mormor för lite baby mys där innan läggdags.

Söt i sin nya mössa – present från en vän 😀

Lördag

Lördag var det en lite längre sovmorgon, eller så gått det gick. När pappa passar så ser det ut såhär heheh okej inte alltid. Hittade dessa två när jag kom tillbaka från gymmet.

Hiss selfie – tyckte jag var fin därför tog jag den. Vad kan annars vara anledningen till att man tar en selfie? ;P

Söndag

Idag blev det en frulle tillsammans. Annars på vardagarna äter jag själv med Elena så man får passa på när helgen kommer. Vi gjorde dock inget avancerat. Nu med en liten ser man till att få i sig så man överlever hehehe.

Jag köpte med mig detta hem plus en flaska Vanish inne på Normal. Det är så billigt hos dem. Vanish kostar 60 på Ica men Normal tar 30 kr för exakt samma mängd. Det är rätt stor skillnad. Köpte med mig en diskborste för 15 kr! och två bomullstrasor. Helt underbart att de har öppnat i Malmö. Jag har länge velat köpa en diskborste i trä men tycker att många butiker tar alldeles för mycket pengar för dem. Herregud vad glad jag blev att Normal har ett billigare pris. Tror inte att kvalitén är sämre. Men om jag märker av något då ska jag meddela er ;). Varför har jag velat köpa en trädiskborse. Jo, dels för att det ser snyggare ut än de tråkiga i plast plus nu när vår värld är hotad av våra misstag så vill jag absolut vara en del av mänskligheten och undvika plast så mycket som det går.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *