Vardag

Fredagsfrukost och lite frustration

<3<3<3

Jag brukar sällan lyxa till med en frukost ute men kände att idag är det den dagen. Elena vaknade redan kl sex på morgonen och jag hade såklart hoppats på att min lilla spralliga ängel skulle somna om. Men icke som Nicke! Så, varför inte bege oss ut på en morgonpromenad och sen en frukost. Bättre än att sitta och sura hemma för att man har fått för lite sömn ;P Skämt å sido. Det blev S:t Jakobs Stenugnsbageri. Underbart gott men min känsliga mage för gluten gjorde susen. En ballongmage resten av dagen men det var värt det. Jag blev så sugen, nu när man ammar och hungern skriker så finns det ingen nöd. Ge mig vad du har!

Jag ville ta flera bilder men var helt enkelt upptagen med att få i mig frullen snabbt som tusan, amma däremellan och göra livet lättare för Elena. När småttingarna väl kommer igång och allt inte är som det ska ja då blir det lite jobbigt för oss föräldrar.
Jag kände hur svetten trängde fram på pannan, tidig morgon och blickar som tittade lite försiktigt. Jag har själv varit där. Den personen som tycker att barn är jobbiga men nu äter jag upp varenda ord jag någonsin sagt i mitt liv. Hur kommer det sig att vi här hemma är så sura på barn? Jag kände meddetsamma när jag kom in på caféet att jag inte riktigt var välkommen. Helt sjukt! Vadå, måste jag bara gå till Espresso house för att få fika? Förstår inte vilken tråkig inställning vi har när det kommer till barn. Nu när jag ser bebisar så smälter mitt hjärta och jag känner bara att det är helt underbart. Det är ju vår framtid dessa småttingar. Men jag märker frustration hos människor så fort man råkar stå lite i vägen med barnvagnen. Ett litet exempel som hände idag var när jag sedan begav mig till Emporia med mamma i vårt sällskap. Vi gick in i Newbie barnbutik. Där inne blev nån irriterad för att barnvagnen var i vägen! Jag menar hallååå, jag är inne i en barnbutik…Ironiskt…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *