Inredning,  Vardag

Frisk fläkt med nya blommor

Trots att det är lördag var jag uppe åtta på morgonen. Jag hade planerat tvättid så med trötta ögon släpade jag mig ner till tvättstugan. Då stod grannen där och var igång med tvätt! Jag hade bokat fel dag, min möjlighet för tvätt var ju igår.

Jag skulle ändå ta mig upp tidigt för att bege mig till yoga kl 10:00. Efter det kände jag för några nya blommor här hemma, så dessa vackra fick följa med mig hem idag. Vad tycks?// Although it is Saturday I was up eight in the morning. I had planned washing time so with tired eyes I dragged myself down to the laundry room. Then the neighbor was there and had already started washing! I had booked the wrong day, my opportunity for washing was no more.

I’d still take had to go up early to go myself to yoga at 10:00. After that I felt for some new flowers here at home, so these beautiful came home with me today. What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *