Vardag

Härliga varma söndag // Nice warm sunday

 

Bild från Pinterest

Igår tog jag mig hem till mamma trots min smärtande höft. Men det behövs lite rörelse i kroppen. Usch, vad ont jag har, speciellt på eftermiddag och kvällen. Jag fasade över detta, att få problem med foglossning under graviditeten men jag har fortfarande inte fått det konstaterat. Jag tänkte att det skulle gå över men kanske har jag inte vilat ordentligt. Igår köpte jag paracetamol för att lindra smärtan. Jag vet inte om det var tabletten eller bara en kombination av smärta, värme och trötthet som gjorde det, men mina ögon kunde inte hålla sig vakna. Jag var helt utslagen. Precis som om jag legat i influensa och när man inte ens orkar lyfta på en arm.  Jag vet faktiskt inte hur länge jag sov på eftermiddagen men det var inga problem att somna igen på kvällen. För kroppen är trött. Den behöver visst vila. Men utöver det mår jag bra. Så jag är tacksam att det än så länge inte är något annat jobbigt med graviditeten. Jag får njuta av vackra bilder och jobba på nya inlägg här hemma som ni ska få njuta av att läsa.

Jag vill dela med mig av ett enkelt och supergott recept som vi provade här hemma i fredags kväll. Men jag gör det i nästa inlägg. Kram så länge och njut av söndagen! För er som jobbar imorgon, don’t worry det är bara ett jobb 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *