Vardag

Helgen är förbi men sommaren är inte slut än // Weekend done but not summer

Hela helgen var ett firande av födelsedag. Igår var också sista dagen min syster var här efter att varit nere i Malmö i en hel månad med sina familj. Och herregud vad det gjorde ont när de åkte igår kväll. Jag trodde inte att jag skulle släppa några tårar men det gjorde jag. Äntligen fick jag tid till att lära känna mina systerdöttrar bättre, få leka med de varje dag och få uppleva vad som händer under en månad med deras utveckling. Igår tog Melissa sina första steg utan att någon höll i henne. Detta är ju bara underbart att se med de man håller kär. Jag brydde mig inte ett dugg om barn innan men sedan vi fick småbarn i familjen så har hjärtat öppnats och ännu mer nu när man själv väntar barn. Och inte bara det, jag fick umgås med syrran igen, som innan. När vi var yngre och hängde varje dag. Bara sitta i soffan och inte göra någonting. Men nu under andra förutsättningar. Vi hade tid också att gå ut med gamla vänner så det kändes som förr fast ännu bättre. Vilken sommar, den är inte slut än men verkligen en sommar för mig att minnas. // The whole weekend was a celebration for my birthday. My sister and her family has been here for a month now and it was so hard when they left yesterday back home to Stockholm. Of course I cried! But we had have a great time together, just like old days but even better with kids 😀Flickorna älskar salta pinnar och vinddruvor! När Alina ser detta så säger hon woooow! Hehe

Och de älskar att dansa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *