Barnsaker,  Leksaker

Helgen som varit

Med tanke på att veckodagarna inte är så roliga just nu så ser jag så mycket mer framemot helgerna (det gör jag annars också). Jag håller mig mest hemma med jobbet, det finns inte så mycket att göra just nu vilket är så tråkigt men så brukar December månad vara. Dock upplever jag att folk gärna tagit lite tidigare jul pga hur detta år har sett ut.

Men jag ska inte ha ett dystert inlägg utan berätta om hur helgen har varit. Elena fyllde två år igår och vi fick hålla ett minikalas här hemma. Vilken tur att hennes kusiner var nere på besök. Oj vad de har lekt! Och det värmer så otroligt om hjärtat att se hur glad Elena blir när hon får leka med tjejerna. Hon blir helt exalterad och vet knappt vart hon ska ta vägen :DD Här kommer lite härliga bilder på alla samt alla fina presenter hon fick igår.

Dockhus från Stoy 🙂

Detta år köpte vi en fin docksäng från Sebra med sängkläder och madrass. En present räcker tycker vi men lite dyrare. Greta gris fick hon av kusinerna och mormor samt ett jättefint drömdockhus från hennes morfar och hans sambo. Så det blev precis lagom!

Vi beställde en klassisk prinsesstårta från Katarina, den går alltid hem!

Hennes födelsedagståg åkte fram (present när hon fyllde ett) och då med uppdaterat nummer 😀 Tåget är från danska märket Konges slöjd.

Det blev lite improviserat pynt! Men oj vad hon blev glad på morgonen, här på bilden hade vi inte hunnit blåsa upp ballonger men det fick hon med 😀

Kartongbussen/huset var lyckad, kanske den bästa presenten hehehe.

Tillslut kunde vi andas ut på kvällen med lite advent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *