About

I 10 års tid har jag arbetat med sälj. Från detaljhandeln inom mode till fastighetsmäklare. I modebranschen lärde jag mig mycket om visual merchandising, att inreda butiken med säsongens nyheter och få det att se estetiskt tilldragande ut till kunden. Med detta utvecklade mitt sinne att hitta samspelet mellan färger och mönster. 
Under åren som fastighetsmäklare ökade intresset för inredning och detaljer och det visade sig bli en av mina passioner. Att få styla mina bostäder inför en försäljning var en självklarhet för mig. Detta gjorde jag med glädje.
   Med facit i hand så är jag helt säker på att ett städat och stylat hem bidrar till en bättre försäljning och även bättre pris. Att framhäva bostadens bästa sidor vet jag är viktigt. Det första intrycket som marknaden får via bilderna skapar den positiva inställningen till att komma på visning för att sedan kanske köpa bostaden.

Med tiden har jag lyssnat noggrant på mina kunder och insett en viktigt sak. Att det saknas en enkel tjänst. Jag vill att Homestaging och stylingkonsultation ska vara tillgängligt åt alla. Hur jobbar då jag? Jag vill att det ska vara enkelt att få hjälp. Om du behöver styling inför en försäljning eller bara vill förnya ditt hem så finns jag till hands.

Jag erbjuder en konsultation via mail, Instagram eller FaceTime. Det blir enkelt och du kan komma igång rätt så snabbt att ändra om där hemma. Genom att skicka bilder på din bostad kan jag enkelt hjälpa dig att förvandla ditt hem. Jag arbetar noggrant med att gå igenom vad som behöver ändras, förnyas och hur du kan göra inköp som inte behöver kosta så mycket. Du sätter budget och jag ser till att hjälpa dig. Är det inför försäljning av din bostad så har jag det i tanken och ser till att ge dig de bästa råden för att det ska bli så bra som möjligt. Detta är min passion och hoppas att jag ska kunna leverera den vidare till dig.