Vardag

I feel pretty…


‘I feel pretty, oh so pretty. I feel pretty and witty and Bright! And I pity, Any girl who isn’t me tonight…’ Hehe någon som kan denna sången?! Skämt å sido…Jag var uppe med tuppen idag. Alltså då menar jag kl halv sex. Jag vet vad ni tänker…’Men det är jag varje dag…eller…skämtar hon med mig?’ Jag behöver inte gå så tidigt till jobb men 9:00 är bra så man får saker gjort. Lite sovmorgon kan vi mäklare ha men inte för ofta, vadå ska man jobba på natten eller?
Jag tog mig upp imorse för att köra min mor till Sturup. Hon ska upp till syrran. Och jag kände för att köra Russian red!! Jag ska ingenstans fancy. Absolut inte, utan bara till kontoret, på med en kopp kaffe och sedan framför datorn. Så den som kommer få titta på mig är datorn!!! Ironiskt eller… Jag köper läppstift av dess olika färger för att det är snyggt. Jag känner mig fin, men det ända ljus dem får se är vitt ljus från datorn. Tyvärr ingen fin Oscar gala här inte. För det hade varit nått;)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *