Vardag

Igår kväll

Vi begav oss ut igår och det var verkligen en rolig kväll. Trots att jag är gravid så har jag energi (eller i alla fall om jag har fått sova i en och en halv timme innan). Vi var på Kajuteriet nere vid vattnet och det spelades härlig saxofon live till bakgrundsmusik. Han var riktigt duktig och stämningen var super bland folk. Det var roligt att det var så mycket blandade människor, speciellt i åldrarna så mixen blev bra. Solen stekte sina sista strålar på oss. Vi såg härligt bruna eller kanske till och med orangea ut hehe. Vilken tur att jag tog med mig mina sandaler för fötterna blev trötta efter ett tag. // We went out last night and we had a great time. Thank God I got to sleep before going out 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *