Vardag

Kul med besökare

Jag tycker det är jätteroligt att se att ni går in och läser bloggen även tidigt på morgonen innan jag ens själv har hunnit öppna upp min sida! Jag sitter ju inte och läser min blogg själv men går in ibland och tittar för att komma på nya idéer eller om jag ska ändra något. Jag vill bli bättre på att förbereda något inlägg åt er så ni har något på morgonen att läsa. Jag ska inte lova något så ni inte blir besvikna. Jag älskar själv att öppna telefonen till morgonkaffet, titta runt på insta men också bloggar som jag gillar att följa 😀

Idag gick jag upp runt halv sju för att få meditera och praktisera yoga innan Elena vaknar. Jag är hemma med henne pga att hon har blivit förkyld. Så typiskt när alla förskolebarn är bland varandra igen…Jag hade i och för sig hållit mig hemma ändå för att undvika covid.

Igår skrev jag lite om favoriter att använda till bebis nr 2 och det kan ni läsa om här. Ni som letar efter ett litet hus, titta förbi igen om en stund för att jag har ett jättegulligt nytt hus På gång som ska ut till försäljning så fort säljarna hittat något nytt. Och ni som är spända på hur jag tänker kring Elenas sovrum titta också förbi senare, då jag ska göra lite kollage på hur jag tänker och vad jag skulle vilja göra till henne. Sen kommer säkert turerna vända! Men nu en god kopp kaffe 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *