Vardag

Längesedan nu

Ojoj, det var nog lite mer än en månad sedan jag postade ett inlägg. Jäättedåligt, jag vet. Men det har varit sååå mycket med Elena. Vissa dagar vill hon sova jätte lite om dagen, andra mer. Jag är supertrött då hon väcker oss på nätterna IGEN! Alltså jag har inte sovit en hel natt sedan hon kom men det vände ett tag och jag kände mig mer utvilad. Men nu senaste tiden sover hon lite oroligt, eller kanske bara drömmer en massa. Jag hör henne snurra runt i sängen, hon slår i huvudet för hon så gärna vill vara nära sidorna som möjligt, såklart börjar hon ibland gråta/gnälla, eller så bara hör jag henne knorra eller nått. Alltså ingen lugn natt överhuvudtaget. Någon natt vaknar hon för att hon vill leka….Alltså förstå så trött jag är och jag blir bara irriterad på dagarna.

Och här är jag som försöker att överleva vardagen! :PP Man får skämta till det.

Nu är hon också väldigt aktiv, kryper omkring, snart kommer hon väl gå också då hon är tidig på att balansera utan hjälp. Hon pillar på allt så jag kan i princip inte släppa henne med blicken. Och att då försöka sitta och skriva ett inlägg, nej det går inte. Jag passar på nu när hon sover samt idag känner jag faktiskt ork till det. Jag har inte varit inspirerad och bara rent uttråkad. Varken orkat vara aktiv på insta heller för den delen.

Men jag kan dela något roligt, i Januari är det dags för mig att börja jobba igen. Och då träffar ni mig på Fastighetsbyrån i Malmö! Ska bli så roligt och super spännande. Jag har ju varit hemma i snart 1 1/2 år. Så känns skönt att börja jobba och så får mannen ta över här hemma. Nervös, javisst är jag det, men även taggad.

Bara så ni vet, detta inlägg planerade jag att posta igår men gick inte så bra hehe…

Vad händer mer? Jo, jag har anmält Elena till babysim, ÄNTLIGEN! Ska bli så roligt, då hon älskade att vara i vattnet i somras. Jag köpte en fin baddräkt till henne men tydligen så får man bara använda en modell av ett märke…typiskt asså. Jaja, köpte denna på 70% och den kan vi ändå använda när vi badar själva.

Passade på också att beställa hem en napp från BIBS, har velat prova deras nappar. Är mest imponerad av den fina designen men inte så mycket funktionen till Elena om jag ska vara helt ärlig. Tycker MAM, ESSKA eller HEVEA har varit bäst hittills. Bättre att hålla sig till de som faktiskt alltid fokuserat på nappar och bebisprodukter. Men fin är den. Allt detta från cirkusfabriken.se

Vad har vi mer hunnit göra? Jo, jag har faktiskt hunnit gå på teater med Elena. Det är Malmö Opera som sätter upp en föreställning åt de små. Så himla kul och mysigt var det! Myriader av världar heter den och det är från 3-18 månader. Kan varmt rekommendera det. Vi ska även gå på en föreställning som Palladium sätter upp men inte förrän 29 oktober. Berättar mer då. Nu skriker Elena efter mig så måste sluta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *