Vardag

Lite updates från senaste tiden…

Det har varit mycket senaste två veckorna eftersom Elena skolades in förra veckan på förskolan. Jag har haft så blandade känslor för det här. Stolt mamma, orolig mamma, ledsen mamma, glad mamma, överbeskyddande mamma och allt däremellan. Det var svårare än jag faktiskt föreställde mig. Sedan vill jag också säga, WOW! Vilket underbart väder vi har haft. Varmt har det varit, nästan för varmt men ändå så härligt. Jag har också jobbat på parallellt med inskolningen. Jag är så glad då jag har några nya spännande försäljningar på gång, adresser som är nya och ett lyft till min portfolie av försäljningar i Malmö. Så det känns verkligen bra, ett lyft för min karriär som mäklare helt enkelt. Ni får se mer på Instagram när jag lägger ut bilder.

När man snor åt sig mannens tisha!! 😛

Denna helg har jag äntligen sett till att vara ledig söndag, så jag har fått en ‘lång helg’. Eftersom det har varit så mycket nytt för Elena och nya intryck så har jag verkligen velat se till att bara vara med henne och umgås. Vi har målat, lekt och läst böcker. Vi har sparat några teckningar så de har jag sett till att rama in. De får stå på byrån nu men tänker att de ska upp på väggen. Vet ännu inte i vilket rum. Men mysigt blir det. Imorgon ska jag verkligen se till att också vila och inte göra någonting.

Instagram stories

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *