Skönhet och hälsa

Måndag den 14:e december

Vi har ännu inte hunnit få upp någon julgran här hemma men vi vill avvakta då vi får våra nycklar till nya lägenheten imorgon! ÄNTLIGEN!

Det var ett tag sedan jag delade med mig av produkter som jag gillar/älskar/använder just nu. Det har varit mest fokus kring jobbet och lite privat men tycker det är tråkigt, vill ju gärna dela med mig och speciellt om jag kan ge nya tips till er!

Nu använder jag Kevin Murphys produkter, en är för lockigt hår och den andra krämen är för härlig beachlook. Jag gillar saltvatten till mina lockar. Denna är dock en kräm som man inte behöver mycket av och håller verkligen vad som lovas. Även deras curl enhancing lotion är jättebra och det behövs verkligen inte mycket kräm för att lockarna ska hålla sig fina hela dagen. Helt klart värt pengarna! Jag brukar beställa på Lyko eventuellt går jag också in och jämför med Cocopanda. Jag har testat deras shampo och balsam och tänker helt klart beställa hem igen dock har jag varit lite snål! Denna vecka ska jag till frisören så då känns det ännu roligare att förnya med hårprodukter här hemma 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *