Vardag

Några få bilder från vår dag


Dessa bilder är tagna från våra enkla iPhones men jag tycker många bilder på telefonerna blev så fina även om kvaliten inte är densamma som fotografernas. Men det kommer bilder därifrån. Jag älskar alla spontana bilder som inte är perfekta. För oftast så vill man att det ska vara perfekt innan man lägger upp en bild. Här är bara några få från vår dag. När jag packade upp min bröllopsklänning, smycken och annat som tillhörde bröllopet, då kom tårarna. Mina ögon bara rann. Jag tittade på mina smycken och jag började storgråta! Av lycka såklart!…Jag förknippar saker med mina minnen och för mig är saker inte bara ting utan det ÄR minnen. Och trots att vi kände med lite lättnad att nu är bröllopet över, så önskade vi att det aldrig skulle vara över… Det är mycket planering med bröllop men värt varenda tanke, tid och minut. Resan dit ska man njuta av och inte se som något tråkigt. Det är en av de lyckligaste dagarna i ens liv med sin partner, att få dela sin kärlek med alla andra som betyder som mest i livet.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *