Vardag

När man jobbar hemifrån

Idag jobbar jag hemifrån igen. Jag ville gärna vara på kontoret förra veckan för att få lite ny fläkt av inspiration. Vi är inte många men enligt regeringen så ska man jobba hemifrån om man kan. Och det kan vi men det är tufft i längden. Man blir lätt otaggad, förskjuter fram saker, man kan ta det sen etc etc. Just de tråkiga bitarna skjuter man fram, speciellt att ringa och boka kunder. Så jobbigt:/ Jag ska dela ett inlägg med färger för vardagsrummet som jag tycker om. Kommer i nästa 😀 Jag ser att det är många som tittar förbi här på bloggen, även de dagar då jag inte skrivit något. Kommentera gärna i kommentarsfältet som det är något speciellt ni önskar att läsa, eller är det kanske bilderna som är viktigare för er. Jag vill gärna veta :D!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *