Inredning

Ny fin inredning från Ellos

Jag bara älskar alla nya inspirationsbilder från både Ellos, Hemtex, Jotex bara för att nämna några butiker. Det slutar aldrig att produceras nya fina inredningsdetaljer, härliga färger och för att inte tala om de underbara jordfärgerna! Jag blir galen så snyggt det är för ögat. Ni vet att jag är uppe tidigt just nu då jag ska ta ett tidigt flyg till Sthlm, men jag hann inte posta detta inlägg igår för det var så mycket på kvällen med tvätt, Elena, tvätt och återigen Elena. Det är omöjligt för mig att sitta med datorn förrän hon är där och vill trycka på alla knappar. Hon är också väldigt mammig när jag kommer hem från jobb. Går inte en minut förrän hon befinner sig på plats där jag är. Det spelar ingen roll att pappa är hemma med henne, hon vill ändå till mig när jag är hemma. Så all min tid fokuserar jag på henne och försöker så lite som möjligt ha telefonen eller datorn framför mig. Men mer för att det går inte riktigt. Nu ska jag strax bege mig men härlig läsning idag och kolla in nya detaljer till hemmet 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *