Karriär

Ny rolig funktion

Photo by Georgia de Lotz on Unsplash

Jag har nyligen börjat med en ny rolig sak åt mitt Instagram konto. En app som heter Milkshake är skapad som en så kallad Insta website. Några av er har redan sett det, men jag bygger innehåll via den och länkar under bio (insta) och kommer att göra det hädanefter. Det är så mycket roligare då det blir ytterligare ett sätt att följa med mig när jag delar nya saker. Jag har börjat med en Topp tre lista för varje månad, mer inredningsinspo, vad som händer på jobbet med t ex försäljningar och sida med länkar som tar er vidare till mina andra sociala medier. Så himla roligt och jag tror att det kommer bli ännu roligare för er följare att hänga med. Jag hoppas verkligen att ni ska tycka om det. Kommentera gärna om det är något som inte fungerar. Klicka här så ser ni vad jag menar 😀 Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *