Barnsaker

Nya presenter till lillasyster

Förra helgen kom mamma med lite nyinköpt till lillasyster som snart ska födas. Så mysigt det ska bli, jag ser verkligen framemot lite föräldraledigt. Jag är ändå hemma och denna pandemi har verkligen påverkat mig mer än vad jag räknade med. Jag tycker inte alls att det har varit roligt med jobbet så som det brukar vara. Och det beror på att det har varit så lite att göra. Supertråkigt. Tänka sig, jag kom tillbaka från föräldraledighet för ett år sedan men det blev inte alls som jag hade tänkt mig. Så har det nog varit för många, tyvärr.

Men tillbaka på presenter, vi har fått en mjuk vadderad filt från Doomoo, i ekologiskt bomull. Jättemjuk! En snuttenalle från Nattou Lapidou, ny Sophie le girafe (jag har sparat Elenas men mamma tyckte att lillasyster ska ha en ny), två stycken Funky box våtservetter, glömde ta bild på den andra men den är grå och i större modell. Denna på bild är gjord smalare så att man kan ha den i skötväskan. Superfina! Och sista, den populära ullfilten från Klippan. Jag har en till Elena som ligger i vagnen. Dessa filtar kan man ha med sig hela livet. Jag brukar låna Elenas när jag sitter på lekplatsens bänkar medan hon leker då det är kallt ute. Supermysigt och varmt. Jag ska se till att köpa hem en filt till vardagsrummet nästa vinter. De är så sköna och varma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *