Barnsaker

Redan Söndag kväll

Tro det eller ej men att vara föräldraledig innebär att dagarna går så snabbt! Precis som när man jobbar heltid. Varje vecka finns det hela tiden något att göra. Inte bara att ta hand om Elena, men jag sysselsätter mig mycket med annat. Ni som känner mig vet om att jag älskar att ha olika saker att göra. MEN, inte på så sätt att jag blir stressad och mår dåligt. Nej, ska man ha mycket att göra så måste det vara sånt som är roligt för en. Jag är inte super duktig just nu på at uppdatera bloggen varje dag men jag är aktiv på Instagram varje dag, så för er som älskar insta, titta in där. Dock lägger jag alltid upp flera bilder här när jag väl postar ett inlägg. Hehe, hoppas att jag var tydlig 😀
I alla fall, under Torsdagen förra veckan fick jag en stund för mig själv på Emporia.Jag skulle bara köpa en present till min svägerska, som tar examen nästa vecka. Äntligen är hon färdig läkare, kul!
I Fredags bjöds det på fika och playdate här hemma hos oss. Senare på kvällen fick vi besök av min mamma. Lördag var vi borta hela dagen och idag har vi verkligen fått njuta av familjetid. Helgen är en värdefull tid för att bara slappna av och umgås. Imorgon är det dags för middag igen och då är det jag som håller i det! Mums :DD

Älskar min biker skinnjacka som är från 2010 Whistles. Inköpt i Köpenhamn och älskar den fortfarande. Går aldrig ur modet. Det är kalvskinn så den är mjuk. Jag kastar aldrig sånt som jag vet håller livet ut. Kanske vill min dotter en dag slänga på sig den?! Väskan är från Day SS16, också gjord i kalvskinn. Var nära på att sälja den på nätet men tur jag inte gjorde det!
Mysig stund med dessa! Kul att kunna umgås igen med barndomsvänner som också fått barn:D

Elena dra i allt och hon vill verkligen ta sig upp! Snart kommer hon ställa sig själv när vi minst anar det, så vi såg till att montera ner sängen. Vaknade igår med att se hur hon höll sig på kanten för att ta sig upp.

Vi har inte använt skötbordet för ombyte av blöjor nu på kanske mer än två månader. Men vi behöver fortfarande plats åt hennes saker. Så tips är att använda skötbordet så här! När vi har köpt större bostad (sker inte än) och Elena får eget sovrum, så funderar jag på att använda hennes skötbord antingen till växter eller massa nallar och andra roliga leksaker åt henne. Vi får se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *