Vardag

Rolig kväll med härliga tjejer


Här kommer bilder från igår. Jag har alltid så himla roligt med dessa tjejer. Vi skrattar alltid tills man nästan kissar på sig. Vi försökte fånga bra selfies och kämpade på med min selfiestick. Vi fick för oss att filma boomerangs också men de har jag inte laddat upp. Det var ett intimt föddelsefirande med bara nära vänner och familj åt en av tjejerna. Vi var ute i Almåsen Fritidsby, ca 20 min utanför Malmö (i alla fall från oss). Supermysigt med små kolonistugor.

Men nu ska jag iväg på loppis med mamma! Hoppas jag fyndar nått 😀

Oops…här var jag inte redo!

Jag tog med mig extra sandaler, just in case.

Oj oj, vad vi kämpade men lyckades inte helt med de där bilderna 😉

MMM….helt underbar persiskt mat! Riset är ju helt klart det bästa!

Självklart tid för sociala medier.

Iphone i högsta hugg.

 

God klassisk efterrätt. Kaffe och tårta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *