Vardag

Sängliggandes // Stay in bed


Idag så måste jag tvinga mig själv att ta det lugnt men det är svårt. Jag vill alltid röra på mig och göra något. Men jag har så otroligt ont i min höft, misstänker att jag har överansträngt mig. Hoppas bara det inte är starten på en foglossning. Det är jag orolig för, vill gärna kunna röra på mig även om jag är gravid och inte bli helt orörlig. Men misstänker att det är mitt gamla problem med ryggen som smugit sig på nu när kroppen håller på med en stor förändring. Jaja, det finns värre saker. Jag ska se till att vila och även försöka orka lägga upp inlägg när energin finns där. Hoppas ni njuter av detta härligt varma klimat! // Today I really need to force myself to stay in bed, at least take it easy since my hip hurts so much on one side. I hope I wont get problems with my pelvis now during my pregnancy. Well well, enjoy your day in this pretty warm weather!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *