Kläder&Skor

Skalkläder från PO. P

Okej, snart är det väl ändå dags att packa ihop vinteroverallen och byta ut till bekväma skalkläder. Jag har valt att köpa hem från P.o.p nu när de har haft rabatt på skaljackorna. Skalbyxorna köpte jag helt nya via marketplace på FB, med lapp kvar och oanvända. Jag tyckte om färgen då den inte riktigt är rosa utan lite mer åt orange rosa eller typ laxrosa. Svårt att beskriva men superfin färg. De har just nu bara svarta i butik. Jag ville köpa second hand dels för att vara snäll mot miljön, köpa lite billigare men helst inte svarta. Så då hade jag turen att hitta detta par på marketplace!
Jag tycker att färgkombinationen blir fin, mer än vad jag hade räknat med. Jag chansade lite men det är kul att mixa massa färger och mönster på barn. Jag tänker också se till att beställa hem en vindfleecejacka från PO.P, oj vad barn behöver saker :/
Vilka ytterkläder tycker ni om att använda? Finns massor av bra märken, jag tycker att just sådant som slits och är för utomhusbruk ska vara av bra kvalité. Jag vill också att dessa ska hålla till nästa barn samt så finns det ett andrahandsvärde när det väl är dags att sälja. Ekonomisk och snäll mot miljön.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *