Vardag

Söndag morgon

Vi har varit uppe tidigt men inte allt för tidigt. Runt halv åtta hör jag Elenas signal att det är dags att vakna hehe. Det har öst ner med regn nu på morgonen och även åskan har dundrat på, så himla mysigt! Bilden nedan är en nyfiken liten dam. Men nu är hon faktiskt i säng igen och jag kan äntligen sitta lite själv i lugn och ro med kaffe och frukost. Både Elena och Sorin sover, så jag får en stund för mig själv. Heeeelt underbart hehehe.

Igår blev det lite grill på gården, min pappa och hans sambo kom förbi med syskonbarnen och några gamla vänner tittade förbi. All cred till de två som inte har barn men tar sig an barn så bra! Jag älskar att se hur både mina syskonbarn har roligt och Elena som njuter av all uppmärksamhet. Med all rätt ska barnen få vår fulla närvaro. Därav ingen mobil. Jag tog knappt några bilder igår och hade inte ens tid att tänka på det. Därav lite bilder så ledsen för det men så blir det ibland.

Senare på kvällen var det bara Issa kvar. Elena var världens gladaste med henne. Det blev en promenad på kvällen för att vi skulle lyckas få henne att somna annars hade det nog tagit ännu längre tid. Dessa bilder för mig, är så härliga. Elena var överlycklig och njöt av Issas sällskap, underbart!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *