Vardag

Sovrum från Pinterest

När jag letar efter tips om hur jag vill ha det hemma eller något annat som resor, matlagning etc så tycker jag att Pinterest fungerar bäst. Roligare att leta där än Google. Just nu funderar jag på hur vi ska fortsätta att utveckla vårt sovrum. Vi har ju inte en sänggavel. Jag kan tycka det känns okej och rätt skönt, finns en bild nedan som bara har kuddar som vi. Men jag är helt såld på detta med roströda färger nu och någon snygg sänggavel i typ bambu eller rotting. Men även dessa i linnetyg är fina. Usch, så svårt att bestämma sig. Jag vill hålla det lugnt och ge det en sval känsla. Nu tycker jag att vi har en sval känsla i sovrummet och behagligt. Men mer ska hända. Jag ville egentligen ha en ljusgrå färg på väggarna men jag är glad att vi valde Beckers antikvita, det blev fint och blir roligt när jag ändrar på sängkläderna. Ge mig gärna tips vad som hade kunnat vara snyggt.

Här nedan är bild hur vi har det. För att se som det ser ut nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *