Bright Swimwear

Svenska märket Bright Swimwear

Bild från hemsidan.

Samtidigt som jag är fastighetsmäklare och fokuserar på den branschen så älskar jag allt som har med detajlhandeln att göra. Från hudvård, smink, smycken till kläder, skor och väskor! Nu får jag verka som Ambassadör åt det svenska märket Bright Swimwear. Så himla roligt! De har så snygga baddräkter och bikinis som passar alla kroppstyper. De jobbar också med en design som inte följer trender, utan deras vision är att det ska vara hållbart och hålla länge oavsett trender. DE är skitsnygga och jag har äntligen får hem min baddräkt. Man får lite feeling för sommaren :DD.

Bild från hemsidan.

Ni som vill få lite känsla för sommaren kan beställa hem till er och ni får då nyttja en rabattkod PATRICIAMENGER15 vilket innebär 15% rabatt:D In och beställ. Jag är ingen supermodell men därav meningen att vara ambassadör för det är baddräkter/bikinis till oss helt vanliga människor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *