Kläder&Skor

Uppdatera garderoben – till Elena och kanske lite till mig

Jag har inte uppdaterat min garderob så mycket mer än med accessoarer/skor. Eftersom jag inte kunde använda mina sommarkläder förra sommaren så känns det som nya kläder i år. Och jag kommer till och med in i dem. Några centimeter till i vissa :P. Skor behöver jag så jag hämtade hem ett par från Zalando. Lite smycken till håret, från Asos och nytt till Elena. Jag har fått ärva jättemycket kläder så egentligen vill jag inte köpa något. Men det saknas just för denna varma period, typiskt.
Eftersom vi ska vara borta hela Augusti månad i varmare breddgrader så upptäckte jag att Elena har inte så mycket sommarkläder just för hennes storlek. Tack och lova att H&M existerar. Det blir ju inte dyrt och de ha ju så fina baby kläder!

Skor till mummy! Loafers Michael Kors, Zalando. Tyckte de såg lite tråkiga ut på bild men i verkligheten mycket bättre och så sköna. Jag får ta en bättre bild på dem.
Klämmor från Asos.
En liten scarf, så gulligt!
Detta köpte jag i helgen till henne från P.o.P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *