Vardag

Ut i blåsten

Idag beger vi oss ut till stan. Jag tänker promenera in men det verkar blåsa rätt så mycket. Jaja, på med varm jacka, mössa, vantar och vi är redo:P Igår gjorde vi inte så mycket mer än att jag handlade mat, lagade mat, ammade, tröstade, försökte redigera bilder medan Elena sov. Ja, ni vet. Dagarna går snabbt med en liten vid sin sida. Finns hela tiden något att göra här hemma. Men, såhär ser jag ut idag. Beställde en linneskjorta från H&M. Detta är naturvit och den finns i ljusblå också som jag lätt kommer hämta hem! Tycker det är så vackert med linne, speciellt till sommaren med snygga slitna shorts. Jag är ju av den typen att när jag köper något så kan jag oftast inte vänta med att använda det (om inte det är till någon fest/tillställning, inte för att det händer så ofta numera). Så, på med skjortan och mina jeans. Äntligen får jag på mig dessa från Cheap Monday, men ha i åtanke, har gummiband vid dragkedjan;) Lite till hehehe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *