Vardag

Vad bjöd helgen på?

Det blev Pågatåget ut till Elenas morfar och hans sambo under lördagen och vi stannade där till Söndag. Jätteskönt att komma ifrån stan. Jag uppskattar det mer och mer. Jag smygtittar på Hemnet då och då för att se om det finns något fint ställe på landet. Vi får se 😀

Elena är ju så glad att väcka oss på nätterna så den här konstanta tröttheten försvinner inte riktigt. Tyvärr kan jag inte bjuda på jättesmaskiga historier just nu då livet tuffar på som föräldraledig. Men nästa vecka är det i alla fall babysim, Elena har varit snuvig dessa dagar så jag hoppas att hon blir frisk till på Måndag.

Jag tillåter iPad under kontrollerade former ;PP Nä, skämtåsido så är det den bästa uppfinningen!!!

Kvällarna myser vi oss igenom, eller så gott det går när jag får henne lugn i fem minuter.

Jag har varit duktig på att rensa kläder här hemma, så idag kommer Sellpy för att hämta tre påsar. Så smidigt! Kommer lätt göra detta flera gånger. Får se om jag får en liten slant men tveksam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *