Inredning

Vad händer i veckan?

Inte jättemycket nytt…Jag jobbar hemifrån, nu på förmiddagen har det blivit jobb från sängen bara för omväxling 😛 Att insupa solstrålar vid lunchtid tänker jag absolut se till att göra!

Familjebilder kanske kan kännas old fashion men varför ska alla bilder hållas digitalt? Och varför bara posters? Att få bli påmind om stora ögonblick i livet tycker jag är viktigt. Dessa har jag i sovrummet då jag vill att det ska vara till oss. Bilden på oss ska också upp på väggen men ramen är gammal och jag skulle vilja byta ut den. Får se när det sker.

Nedan har jag ramat in nykomlingens ultraljudsbild som jag gjort med Elenas då jag tyckte det blev fint så. Det värmer mig om hjärtat varje gång jag slänger ett öga åt tavlorna. Något jag gjort åt oss 🙂 Vad är viktigt hemma hos dig?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *