Vardag

Vad har då hänt senaste tiden?

Det har varit dop, födelsedagskalas, besök av svärföräldrarna och svärsystern, Elena har fått vaccination, jag har varit nån vända på mitt nya jobb samt fotografering, hmmm, vad mer? Ja, en massa nu helt plötsligt innan jul. Ett år har gått och jag har redan varit hemma med Elena. Detta är det största som hänt i livet, att bli förälder, och jag gör mer än gärna om det haha 😉

Jag blev fotad igår för nya bilden till hemsidan på min nya arbetsplats. Jag är så spänd på att få se bilderna, hoppas de blev bra! Jag får lägga upp någon här sen 🙂

Ja, vad gör vi annars denna Lucia, vi måste storstäda så vi har det fint till helgen. Elena ‘springer’ omkring här hemma för fullt och jag sitter fortfarande i pyjamas med en kopp kaffe framför datorn. Eller oj, det lät som att jag har det lugnt vid datorn. Men icke som nicke, jag har fått lämna datorn i flera omgångar på grund av Elena. Så fokus på henne 100% ;D Vi kanske hörs senare under dagen när jag har städat. Annars trevlig helg på er!

Så vacker bukett från dopet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *