Skönhet och hälsa

Vår kära vän Bosch

Bild tagen från Cervera

Jag har helt glömt bort att skriva om mixern som jag köpte förra året! Vi har länge trånat efter den men väntat. Tillslut bestämde jag mig för att köpa den i födelsedagspresent till mannen här hemma. Då tänker ni kanske ‘Varför köper man en mixer?! Så oromantiskt!’ hehe ja, det må det vara. Men eftersom han är en svår person att köpa presenter till samt så gillar han att man köper sådant som kommer till användning, är praktiskt och verkligen behövs här hemma etc etc. Och när han är inne i sina tränings-smoothies-perioder, då är Bosch passande. (Bara så ni vet, detta inlägg tillägnar jag honom då vi satt och diskuterade mitt skriveri och inlägg. Han tyckte att jag skulle skriva om mixern). Voila!

Tillbaka till Bosch, tre snabba som är superbra,

1: Mixar goda smoothies – den mixar frukten jättefint och mjukt, precis som den man köper på tex Joe n the Juice. Lyx va!

2: Soppor – om man bara vill göra en enkel tomatsoppa, krydda till med lite vitlök, buljong och färska örter, starta sopprogrammet som sedan i slutet värmer upp soppan. Underbart! Jag har också kokat grönsakssoppa för att sedan mixa allt fint och mjukt i mixern. Det blir jättebra.

3: Clean programmet – efter användning så är den jätteenkel att rengöra. Jag häller i vatten, lite diskmedel och startar igång mixern.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *