Vardag

Vila från sociala medier

Det är inte första gången som jag har haft uppehåll från bloggen och till sociala medier som Instagram. Det är jäääätteskönt! För dig som aldrig testat, gör det. Plötsligt känner man att kreativiteten flödar på nytt, tid för annat, förr läste jag alltid böcker och har äntligen hittat en bok att läsa, tid för hjärnvila m.m. Normalt så älskar jag att skriva, ta bilder och få dela med mig till er men jag tror att detta år har varit extra tufft. Och det har det varit för alla. Jag har själv känt mig upp och ner i humöret, inte tyckt att jag har så mycket roligt att dela med mig. Jag har helt enkelt inte känt så stor inspiration av att dela med mig av något särskilt. Och ska jag vara helt ärlig, så tycker jag att mitt jobb just nu inte är lika roligt som det brukar vara. Detta kan väl alla känna igen sig i, men ibland känns det som att man är den enda i hela världen som tycker att jobbet är tråkigt.

Medan jag nu skriver, så är tvn igång på Disney+, filmen som rullar är Christopher Robin och Nalle Puh (film från 2018 med Ewan McGregor). Jag kommer alltid ha barnet i mig när det kommer till Disneyfilmer, någon som håller med?

Jag köpte katten på Möllan för 99 kr, den är i porslin. Elena älskar den och jag tycker det är en rolig inredningsdetalj!

Men för att återgå till vad som hänt under hösten innan detta år tar slut. Jobbet har inte varit allt för stressande med att ha mycket att göra, vilket förvisso blir en viss stress då man alltid vill ha att göra. Vi har faktiskt sålt vår lägenhet eftersom vi behöver en större. Detta är superkul, då vi kommer bara flytta en meter 😀 Dvs vi har köpt grannens lägenhet! Det är perfekt, vi stormtrivs i vår förening och i området så vi känner att vi vill hålla oss kvar här ett tag till. Elena ska äntligen få ett eget rum, jag har självklart börjat planera hur vi ska inreda och måla rummet åt henne. Jag tänker behagliga färger, lekfull inredning med praktisk och bra belysning. Det ska bli så roligt att äntligen få inreda hennes länge efterlängtade rum. Och oj vad jag har sparat pins till barnrum för att samla massa inspiration. Jag har redan beställt hennes säng OCH jag kunde inte låta bli att beställa den populära sänghimmeln som man ser på alla instagrambilder med barnrum! Först tänkte jag nej men sen minns jag själv som barn att jag ville känna mig som en prinsessa och om jag inte har helt fel för mig så har min dotter fått ärva de generna ;P

Lägenheten får vi nu i december så jag ska ta en massa bilder, den kommer behöva renoveras men vi kommer nog inte kunna göra allt på en gång. Men ska självklart visa er. Sen tänker jag att tips och råd är alltid välkommet.

Bild på mig, längesedan jag tog en selfie känns det som haha. Men äntligen fått uppdaterat min iphone till 12:an. Mycket nöjd med kameran samt här har jag inget filter, bra va! 😛 Jag har varit hos optikern (därav bild till er) så jag väntar på mina nya glasögon. Synen har försämrats pyttelite och dessa glasögon är nu tre år gamla. Dock väldigt nöjd med dem! Jag går hos Specsavers och de har nu 2för1 par! Ska bli så kul att få hämta de. Lovar att ta bilder åt er 😀

Trots att vi flyttar så har jag ändå julpyntat lite här hemma. Jag älskar att få upp lite julstämning. Det behövs såhär års, hoppas att vi får någon snö. Balkongmöblerna lyckades jag sälja av förra helgen och förra veckan sålde jag vår fina fåtölj från Ikea. Tyvärr är den nya balkongen så mycket mindre än den vi har nu så möblerna hade inte alls fått plats. Vi vill också byta ut till en större Divan soffa så därför sålde jag av fåtöljen så att vi kan få plats. Plus det är alltid roligt att byta ut möbler när man flyttar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *