Vardag

Yoga studio hemma

Jag har ont i ena sidan av höften och ner mot bakre delen. När jag går så haltar jag lite. Jag har tyvärr överbelastat kroppen under helgen med att ha gått för mycket samt så lutar jag mig mest på ena foten mer än den andra. Jag tog en promenad med mamma igår kväll och det gjorde det inte bättre. Jag skulle ha lyssnat på kroppen men jag var för envis att komma ut lite. Men jag praktiserade yoga idag för gravida. Och det belastade inte min höft, utan snarare skönt. Här är den appen jag använder när jag praktiserar hemma. Fick den rekommenderat av min lunch date och haft den under ett års tid nu. Jag är jätte nöjd med den. Så för dig som vill praktisera hemma kolla in deras sida här.

// one side of my hip hurts. I think I have been standing on my feet too much this weekend. But I’ve done some prenatal yoga today and it made me relax in my body. Here is the app that I’m using at home for practicing yoga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *