Vardag

30 års dagen fylld med blommor, familj, vänner och kärlek!


Ja, då har jag nått den härliga siffran 30. Om jag minns rätt så startade detta år lite mörkt, grått och tråkigt. Humöret påverkas och man fyller dagarna med sånt som piggar up en. Jag kanske hade en liten minikris. Mer känslan av att tiden går snabbt och att man inte hinner med. Inte tanken att bli äldre, det tycker jag känns bara bättre. Men nu, oj vad det känns skönt! och vilken fin dag jag fick med vänner och familj. Syrran saknade jag här men fick varma gratulationer, blommor skickade och fin present av dem. Issa, min kära vän, tog med mig på paddling under dagen. Vilken fin present och paddlingstur vi fick. Det var ju kalas ombord! Sedan blev det mat och tårta hemma med härliga vänner på besök. Det värmde om hjärtat. Att ha fina människor i sin omgivning som vill dela min dag känns helt underbart. Tack för det!

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *